Results 1 to 2 of 2

Thread: Export to Collada from SL

  1. #1
    Newbie Newbie
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1

    Post Export to Collada from SL

    Hi, I see this in the options but it does not seem to work. Anyone have insights?


    I built a frame for a structure with prims and wanted to export to Collada and do addtional work in Maya afterward. I am not bale to export it.

  2. #2
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    121
    COLLADA is a file format. Maya uses OpenCOLLADA. (Congrats if you can afford Maya. I guess.) Second Life uses COLLADA likely more than anything else does, so I would ask the Second Life company/community first and Maya's second, and I'm not sure what if anything this forum can be of help with; only maybe you get lucky that someone knows something.
    This account can Moderator spam in the COLLADA forum.
    ColladaDOM 3 (COLLADA-DOM 2016)
    https://sourceforge.net/p/collada-do...ussion/531263/

Similar Threads

  1. Modo Collada Export
    By Fabian31 in forum COLLADA
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2013, 02:01 PM
  2. Collada Export from 3DS
    By nate in forum COLLADA
    Replies: 1
    Last Post: 08-29-2008, 12:24 PM
  3. Bug in XSI Crosswalk Collada Export
    By Ventuz in forum COLLADA
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2008, 03:53 AM
  4. XSI 5.11 COLLADA export bug??
    By foon in forum COLLADA
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2007, 07:29 PM
  5. XSI 5.11 Collada Export Bug
    By Corngood in forum COLLADA
    Replies: 17
    Last Post: 08-11-2006, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean