Results 1 to 2 of 2

Thread: Permedia2 Problem

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2

    Permedia2 Problem

    hi it seems even though my i/o magic permedia2 card supports opengl when I go to select opengl generic at 640x480x16 the buildings in StarSiege Tribes all are untextured. only a few objects including my character have textures on them can anyone help solve this mystery for me

  2. #2
    Member Contributor
    Join Date
    May 2000
    Location
    St. John's, NF, Canada
    Posts
    50

    Re: Permedia2 Problem

    I know nothing about that card, but it could be a lack of video memory.

    Try turning down the texture quality ( if you can ). that might reduce the ammount of texture memory needed. Not sure if that helps, but it is the only thing i can think of.

    Chris

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-23-2016, 02:24 PM
  2. Shading problem? (pyglet-problem?, my problem?)
    By H2OBrain in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 08:31 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-27-2004, 06:27 AM
  4. Permedia2+win2000+Opengl
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2001, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean