Results 1 to 4 of 4

Thread: glide + geforce

  1. #1
    Guest

    glide + geforce

    How can i get glide to work with my geforce 2? It can't be that you can't play glide games with it!



    thx,
    rumor

  2. #2
    Senior Member OpenGL Guru Humus's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,342

    Re: glide + geforce

    Glide is an API for 3dfx only. It's made by 3dfx for 3dfx cards. However, you can use glidewrappers (which translates Glide calls to OpenGL or DirectX calls) to play glide games. There are plenty of them out there, just search the 'net and you'll find them.

  3. #3
    Guest

    Re: glide + geforce

    I guessed that but wasn't sure, thanks for clearing that up. Now, can anyone direct me to a wraper, in case you just it know off the top of your head and feel like saving me some time.

    thx
    rumor

  4. #4
    Senior Member OpenGL Guru Humus's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,342

Similar Threads

  1. 3dfx Interactive + Glide
    By cutting_crew in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 23
    Last Post: 12-18-2003, 09:06 AM
  2. Glide problems and set mode three
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2003, 04:34 AM
  3. OpenGL = glide 2.x?
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2001, 06:27 AM
  4. Why did 3dfx glide die?
    By DalTXColtsFan in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2001, 07:05 PM
  5. Can I map Glide to OpenGL ?
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2000, 11:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean