Results 1 to 2 of 2

Thread: Rage Pro opengl problems :(

  1. #1
    Guest

    Rage Pro opengl problems :(

    I have been trying to get opengl to work properly on my Rage Xpert 98 now for months but still no luck. Ok here's the problem:

    I run Starsiege and go into options, where OpenGL using Rage pro is selectable. I switch to OpenGL. I go back into the game and the framerate has dropped to unacceptable levels Also some areas of the screen such as thin green frames around menus flicker.

    I have tried downloading the latest drivers for my card but that just adds graphics coruption to my problem. I am running in 16 bit colour.

    Dynamix (makers of tribes) have been no help, neither have ATI - Help me out?

    Thanks.

  2. #2
    Guest

    Re: Rage Pro opengl problems :(

    By the way I have a Pentium III 450, 128 ram and Windows 98.
    HELP!

Similar Threads

  1. ATi Rage ultra 128 32Mb. Problems, Need Help.
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2003, 04:07 AM
  2. Win XP, Open GL, ATI Rage Fury Pro 128 problems
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2002, 09:13 AM
  3. ATI Rage problems with multi-texturing, help PLZ!
    By kollision in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-2002, 01:42 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-26-2001, 08:23 AM
  5. ATI Rage FURY OpenGL Problems Q3
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2000, 04:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean