Results 1 to 3 of 3

Thread: tga link errors

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    2

    tga link errors

    I've used a couple of tga conversion programs and get the same errors shown below. I must have a configuration problem but I have no clue. Could someone give me a hint?

    --------------------Configuration: tga - Win32 Debug--------------------
    Linking...
    LIBCD.lib(crt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _main
    Debug/tga.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
    Error executing link.exe.

  2. #2
    Senior Member OpenGL Pro
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Fargo, ND
    Posts
    1,753

    Re: tga link errors

    You don't have a main function. You probably started your project as a Win32 Console rather than a Win32 Application, but then used WinMain instead of main... The main difference between the two types of project is the function that is used as an entry point.

    Win32 Console entry-point == main
    Win32 Application entry-point == WinMain
    Deiussum
    Software Engineer and OpenGL enthusiast

  3. #3
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    2

    Re: tga link errors

    Thanks!

Similar Threads

  1. Opengl32 Link errors
    By Matt101 in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2017, 06:59 AM
  2. External Link Errors - Help
    By Ahrezmendi in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2003, 06:55 PM
  3. VC++ 6.0 link errors
    By in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 7
    Last Post: 10-04-2002, 01:33 PM
  4. Link Errors: PLEASE HELP!
    By wire in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2000, 03:23 PM
  5. Link errors
    By in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2000, 02:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean