Results 1 to 3 of 3

Thread: GLUT Screen

  1. #1
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    USA
    Posts
    254

    GLUT Screen

    I created a Wireframe Cube using GLUT and I want to center it on my screen. Every time I try moving it to the right, It has some kind of border on the right of my screen that cuts the cube off. Does anyone have an idea why?

  2. #2
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    east norwalk, ct, usa
    Posts
    184

    Re: GLUT Screen

    What is your clipping volume set to?

  3. #3
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    USA
    Posts
    254

    Re: GLUT Screen

    What do you mean by clipping volume?

Similar Threads

  1. How to Maximize a screen using glut
    By nfehrenb in forum OpenGL: Windows
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2013, 11:20 PM
  2. FBO + Glut = Black screen
    By skylve in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 5
    Last Post: 11-08-2011, 08:51 AM
  3. Full screen without GLUT on Windows?
    By RobertWebb in forum OpenGL: Windows
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2010, 10:07 AM
  4. How do I go full screen without GLUT?
    By RobertWebb in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2010, 01:31 AM
  5. Full screen without GLUT
    By wliad in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2003, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean