Results 1 to 6 of 6

Thread: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

  1. #1
    Member Contributor
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Webster, Ma 01570
    Posts
    64

    Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    Ok guys, you helped me once - so please help me agian!
    I am getting this error in my OpenGl program. This section of code draws a Line Strip given points which are updated on a one second
    basis.
    Everything compiles, and it doesn't core dump. I am seeing what looks like the start of a Line Strip - but's it's not long enough to be
    correct (with the data I am feeding it).
    So I checked my error logs and found "OpenGL Error:: invalid operation". So How do I handle the problem, what should I check to make
    this thing happen? I can't fing too much help about OpenGL errors in the Red, Blue or Green books! If anyone can help that would be
    great!!!

    Thanks
    Roach

  2. #2
    Senior Member Frequent Contributor
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Cardiff University
    Posts
    653

    Re: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    Are you sure you are not sending duff data to line strip?

    gav

  3. #3
    Member Contributor
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Webster, Ma 01570
    Posts
    64

    Re: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    Yeah - preaty positive, The data I am using comes from highly paid system's engineers - I have been told it is good data.

    Thanks

  4. #4
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Australia
    Posts
    431

    Re: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    The red and blue books just say in the case of an error
    The offending command is ignored, and has no other side effect than to set the error flag.
    Have you isolated the error to the line strip code only? How are you drawing the line strip (immediate mode, VA's VAR)? Can you post some sample code so we can see what's happening?

  5. #5
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    108

    Re: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    probably you´ve put acommand between glBegin() / glEnd() that must not be located there? for example a glMaterial call??
    post some code please, this should not be a too difficult one....

  6. #6
    Member Contributor
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Webster, Ma 01570
    Posts
    64

    Re: Ok guys, you helped me once - so please help me agian!

    Ok guys,
    Well, I solved one problem, but it's back again. I am still getting an invalid Operation error in my code!! Could this be caused by an overloading of drawing commands to the graphics card? It's just a thought. . .
    I wish I could post the code - but due to classification issues, I have to get permission before I can post anything on a public newsboard.

    Thanks
    Roach

Similar Threads

  1. i need help guys
    By luvOpenGl in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 6
    Last Post: 12-06-2013, 04:59 PM
  2. about normal agian
    By zydgyy in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 9
    Last Post: 12-02-2011, 04:34 AM
  3. HELP ME GUYS!
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2003, 07:51 AM
  4. PLEASE HELP ME GUYS WITH glDrawPixels
    By glfreak in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 4
    Last Post: 06-13-2001, 09:49 AM
  5. Please guys......i really need the help
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 01-13-2001, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean