Results 1 to 4 of 4

Thread: GLUT for 'Doze

  1. #1
    Member Newbie
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Doncaster, S.Yorks, UK
    Posts
    42

    GLUT for 'Doze

    hi, does anyone have(or can get) a tar.gz file of glutdlls.zip
    (include+.LIB+DLL's file): sounds bizarre I know, but my 'net access is thru a firewall which disallows .ZIP, .EXE etc., but allows .COM, .TAr, .GZ, .tar.gz, and may more!
    thanx!
    :)
    mailto:I_Am_Nick_Thomas@talk21.com

  2. #2
    Member Newbie
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Doncaster, S.Yorks, UK
    Posts
    42

    Re: GLUT for 'Doze

    sorry, forgot to mention version: 3.5 or 3.7 would be good...

  3. #3
    Member Newbie
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Doncaster, S.Yorks, UK
    Posts
    42

    Re: GLUT for 'Doze

    sorry, forgot to mention version: 3.5 or 3.7 would be good...

  4. #4
    Member Newbie
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Doncaster, S.Yorks, UK
    Posts
    42

    Re: GLUT for 'Doze

    sorry, forgot to mention version: 3.5 or 3.7 would be good...

Similar Threads

  1. glut.h not found after installing glut
    By SagoO in forum OpenGL: General
    Replies: 8
    Last Post: 11-13-2010, 08:04 PM
  2. Timers - time.h or GLUT timerfunc? GLUT or SDL..?
    By omdown in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 7
    Last Post: 12-16-2009, 12:27 PM
  3. Using GLUT meshes without GLUT window
    By Dwight in forum OpenGL: General
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-2008, 03:06 AM
  4. glut teapot do i need to initialize glut?
    By bansheeogl in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2005, 04:21 AM
  5. Subwindows in GLUT - New section available in the GLUT tutorial
    By Antonio in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2000, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean