Results 1 to 2 of 2

Thread: Alpha Blending

  1. #1
    Member Newbie
    Join Date
    May 2000
    Posts
    39

    Alpha Blending

    I would like to put a texture onto a completely transparent quad, but whenever I try to do so, the texture winds up being alpha blended as well. How can I avoid this? Thanks in advance.

    [This message has been edited by Tone (edited 05-22-2001).]

  2. #2
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Munich,Germany
    Posts
    227

    Re: Alpha Blending

    set your TexEnv(GL_TEXTURE_ENV, GL_TEXTURE_ENV_MODE, GL_REPLACE)


    that should do the trick...
    Chris
    yes

Similar Threads

  1. alpha blending
    By pommeC in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2018, 05:22 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-16-2011, 12:51 PM
  3. alpha blending without modifying destination alpha
    By GordAllott in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2009, 04:15 AM
  4. Source Alpha Blending without an Alpha Buffer
    By niallm in forum OpenGL ES
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2009, 02:51 AM
  5. alpha blending bug?
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2001, 06:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean