Results 1 to 2 of 2

Thread: Haze problem

  1. #1
    Member Contributor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brazil
    Posts
    93

    Haze problem

    Hi all;
    Im doing a fake sky haze, blending my geometry with the sky(in the framebuffer), based on distance from camera. Im using vp to calculate the tex coordinates for base and detail textures, and then the alpha color to blend. First i draw to the z-buffer , and then to framebuffer. When i draw some triangles that are perpendicular to the xz plane (these triangles are needed to fix t-cracks), their alpha color get wrong.Please take a look at
    http://www.geocities.com/jcoluna/haze3.JPG

    Im not changing any state between the rendering of the terrain and the triangles to fix t-cracks...if anybody can help me i would apreciate (sorry abaout my english...)

  2. #2
    Member Contributor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Brazil
    Posts
    93

    Re: Haze problem

    Forget it, i've corrected it...

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-23-2016, 02:24 PM
  2. Shading problem? (pyglet-problem?, my problem?)
    By H2OBrain in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 08:31 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-27-2004, 06:27 AM
  4. Sky Haze
    By Coluna in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2003, 04:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean