Results 1 to 3 of 3

Thread: GLE library link problem

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Alameda,CA,USA
    Posts
    2

    GLE library link problem

    Hello:

    I am trying to use gleExtrusion in a program. Linking fails because "unresolved external symbol _gleExtrusion". I am using VC6 and have copied gle.lib to the VC98/lib dir (along with glut32.lib, for example). Any suggestions? Thank you.

  2. #2
    Member Contributor
    Join Date
    May 2000
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    75

    Re: GLE library link problem

    Did you include it in your project? Project menu link tab.

  3. #3
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Alameda,CA,USA
    Posts
    2

    Re: GLE library link problem

    Yes, I had tried that. In the end, I just built a started a new project to build the library. This worked fine. I don't know why the makefile version is different, but at least I can move on.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-19-2015, 05:59 AM
  2. Error link the library GLFW
    By Lord Fers in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2015, 02:40 PM
  3. Link to compiled library
    By tomd in forum OpenCL
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2012, 05:03 PM
  4. what library to link against with visual studio
    By graphicsxp in forum OpenGL ES
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2004, 05:47 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-14-2004, 03:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean