Results 1 to 3 of 3

Thread: Messed up fog (Hardware problem?)

  1. #1
    Guest

    Messed up fog (Hardware problem?)

    hi

    When i use opengl the fog sometimes totally covers all objects and doesn't even change other objects, just depending on the direction my camera is facing.

    (EX: Rotation=0, no fog; Rotation=3.14, all is covered with fod)

    I didn't have this problem before on my GeForce 4 MMX, but it happens on the GeForce 4 TI and the Radeon 9800. All the good ones.

    My computer has the Radeon 9800 with the latest drivers.

    Any ideas would be usefull
    thanks

  2. #2
    Senior Member Frequent Contributor
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    595

    Re: Messed up fog (Hardware problem?)

    I hope you dont put camera movements into the projection matrix

  3. #3
    Guest

    Re: Messed up fog (Hardware problem?)

    All i use to make the camera look at is:

    glmatrixmode GL_MODELVIEW
    glloadidentityu
    glulookat (then coordinates)

    i also use GL_EXP2 for the fog type

Similar Threads

  1. Messed up Settings?
    By Arkathorn in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2015, 03:03 PM
  2. Messed up blending problem
    By BitBlitter in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2004, 10:44 AM
  3. My game is messed
    By in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2003, 04:20 PM
  4. messed up opengl
    By DaBeast in forum OpenGL: User Software
    Replies: 7
    Last Post: 06-15-2002, 09:23 PM
  5. rotations are messed up
    By odysseykre in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2000, 07:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean