Results 1 to 2 of 2

Thread: Why does glRenderMode(GL_RENDER) fails sometimes?

  1. #1
    Guest

    Why does glRenderMode(GL_RENDER) fails sometimes?

    Hi!

    I really hope someone can help me.

    I'm doing the select mechanism and sometimes picking/seleting doesn't work.
    That means, I receive 0 as result from glRenderMode(GL_RENDER).

    I think it is worse after I rotate and zoom the object. But I don't know how to solve this!?

    Any ideas?

    Thanks ,

    Tanja

  2. #2
    Guest

    Re: Why does glRenderMode(GL_RENDER) fails sometimes?

    I got it!

    Had a different aspect/ratio in my gluPerspecitve which I used for selecting.

    sorry for posting!


    Tanja

Similar Threads

  1. glRenderMode(GL_RENDER) is slow with VBO.
    By vishalvaza in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2014, 03:49 PM
  2. GL_RENDER returns null
    By Vincent22 in forum OpenGL: macOS
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2012, 01:32 PM
  3. Picking, glRenderMode
    By custard in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2009, 04:35 PM
  4. Geometry Selection using glRenderMode( GL_SELECT )
    By Rohit Pathak in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2008, 01:41 PM
  5. GL_RENDER and GL_FEEDBACK
    By CitiZen X in forum OpenGL: General
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2000, 09:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean