Results 1 to 2 of 2

Thread: Texture Replication

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    11

    Texture Replication

    Hi all,

    I'm having a rather strange issue that I'm having a hard time tracking down. I have my program working such that I can load an image, bind it, and have it display correctly. My problem is, when I try and create two of my entities, it uses the last texture loaded on both of them. I'm using DevIL to load images for me (which appears to be working fine) and I'm getting my texture objects bound correctly (at least, it's returning different names for each). Has anyone else had any other problems like this and might have a suggestion on where to look into? Thanks much!

    Brian

  2. #2
    Super Moderator OpenGL Guru imported_dorbie's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Bay Area, CA, USA
    Posts
    3,966

    Re: Texture Replication

    Don't cross post.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-26-2014, 04:57 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-10-2014, 12:51 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-27-2004, 05:25 PM
  4. Texture Replication
    By instruo in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 7
    Last Post: 02-21-2004, 11:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean