Results 1 to 2 of 2

Thread: using 3DFX Voodoo2

  1. #1
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Årsunda,gästrikland,Sweden
    Posts
    113

    using 3DFX Voodoo2

    How do I do to use my Voodoo2 card instead of my slooow ATI Rage Pro 3D AGP 4mb ?

    my rotating mirrored and texture cube is verry verry slow so I want to use my Voodoo 2 card like Q3A do.

  2. #2
    Member Contributor
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    london, england
    Posts
    76

    Re: using 3DFX Voodoo2

    Stumped But that is an exelent question

    I suggest u ask 3dfx

    they have their own glide sdk and i am sure its documetation should provide the answer. although i havnt checked
    http://www.3dfx.com

    look under ->Developers->glide sdk

    Zee

    ZeeBoy
    Later

    Zee

Similar Threads

  1. opengl for 3dfx voodoo2
    By lokiman in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2002, 07:59 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-14-2002, 05:03 PM
  3. Voodoo2
    By ARES in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 9
    Last Post: 12-29-2001, 10:26 AM
  4. using 3DFX Voodoo2
    By McZ in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2000, 02:16 AM
  5. opengl --> 3dfx (voodoo2)
    By trooper in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-2000, 09:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean