Results 1 to 3 of 3

Thread: Fog bug.., yes or no ?

  1. #1
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Portugal
    Posts
    237

    Fog bug.., yes or no ?

    Hi

    I have been tryng to fix this fog problem i have in my engine, and i don't know if it's my problem, or drivers problem.
    So, i would like if anyone please test this little application (basically is the nehe's fog tutorial) to see if you have the same problems that i have.
    You can see a shot of my problem here ; http://brunomtc.no.sapo.pt/fog_bug.jpg

    When the objects disapear in the fog, even if the fog color and the background clear color are the same, i can allways see the object, in this case a cube,
    I tested this on a
    Geforce2 with Windows XP, and
    Geforce3 with Windows ME

    Let me know if you have the same problem that i do..
    The source is here : http://brunomtc.no.sapo.pt/fog.zip
    To move the object in Z, use Pg up and Pg dn.

    thanks,
    Bruno

  2. #2
    Senior Member Frequent Contributor
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Portsmouth, Hampshire, England
    Posts
    926

    Re: Fog bug.., yes or no ?

    In 32bit window mode, the object completly dissapears.

    in 16 and 32bit fullscreen mode, the object is always visible.

    This was for Geforce 256 with 23.11 drivers. Win2k.

    Nutty

  3. #3
    Senior Member Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Portugal
    Posts
    237

    Re: Fog bug.., yes or no ?

    Hey nutty..

    Same here., so, it's a driver bug, right ?
    Should i sent it to nvidia ?
    thanks,

    Bruno

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean