Results 1 to 2 of 2

Thread: glTexImage2D not working

  1. #1
    Member Contributor
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    San Diego Ca, USA
    Posts
    50

    glTexImage2D not working

    I originally setup my tga loading code
    to call gluBuild2DMipmaps() but when I try
    to change it to call glTexImage2D() the textures don't appear

    I'm sure this may have something to do with
    texture ID's not getting bound and assigned
    correctly but is this something I should worry about since gluBuild2DMipmaps() works
    perfectly? I read in the programming guide
    that gluBuild2DMipMaps calls glTexImage2D
    anyway

  2. #2
    Member Contributor
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    San Diego Ca, USA
    Posts
    50

    Re: glTexImage2D not working

    heh... nevermind

    I was using GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR
    for the minification filter

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-27-2018, 08:20 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-05-2013, 11:17 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-18-2011, 08:13 AM
  4. glTexImage2D/glCopyTexImage2D not working!
    By inept in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-2002, 04:09 AM
  5. glTexImage2D
    By nystep in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 16
    Last Post: 07-16-2002, 06:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean