Results 1 to 2 of 2

Thread: Open Inventor

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    12

    Open Inventor

    I orginally posted this message under the Higher-Level API's forum, but I never got any response. I'm hoping it's because nobody ever goes under there, so when I post here everyone will see it and know what's wrong .

    I'm having a little problem with Open Inventor. I run "ivview -p" and there is nothing noticiabley different then just running "ivview". According to the man page the -p is supposed to be a performace meter. Am I doing something wrong? Does anyone have any ideas? I've tried it with and without a filename on the command line.

    -=Nelson=-
    -=Nelson=-

  2. #2
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Colorado Springs, CO, U.S.A.
    Posts
    9

    Re: Open Inventor

    Two possible problems; I think that the perf data is rendered in an overlay plane which is not supported on all ogl/glx/X11 configurations (drivers, hardware, etc), and the perf data is displayed with a Text2 node (and fonts are still touch and go in OpenInventor).

    [This message has been edited by ssross (edited 02-22-2001).]

Similar Threads

  1. Open Inventor
    By Boris008 in forum OpenGL: General
    Replies: 10
    Last Post: 03-10-2010, 12:36 AM
  2. Open Inventor SGI vs TGS
    By imported_Jay in forum OpenGL: General
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2008, 02:58 AM
  3. How about open inventor?
    By beachboy1976 in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2002, 05:42 PM
  4. Open Inventor SGI vs TGS
    By imported_Jay in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2002, 03:48 PM
  5. Open Inventor
    By zhangdm in forum OpenGL: User Software
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2000, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean