Results 1 to 3 of 3

Thread: Runtime problem in RH7

  1. #1
    Member Contributor
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    50

    Runtime problem in RH7

    Hello,
    I am uesing RH7
    X 4.0.1
    nvidia GLX and Kernel(ver 0.95) mod from the tar file.

    Everything works ok for some OGL stull eg. Unreal Tournament, but when I compile my own code (it worked under Mandrake 6.2 with the same Nvidia drivers) linked with -lGL -lGLU the program compiles fine and links without errors bun whenI try to run the program I get
    "error while loading shared librares: /usr/libGLcore.so.1: undifined symbol _glTLSCXindex" I have looked at all the FAQs and HOTOs and could not find any thing like this so if any one knows what is wrong I would appreciate any input
    Thanks Josh.

    [This message has been edited by Validus (edited 01-21-2001).]

    [This message has been edited by Validus (edited 01-21-2001).]

  2. #2
    Guest

    Re: Runtime problem in RH7

    Make sure that libGL.so.1 points to libGL.so.1.0.5

    on my RH 7 system.. I'm repeatedly needed to reset that symlink, I dont have an explenation

    Ed.

  3. #3
    Member Contributor
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Fresno, Ca
    Posts
    50

    Re: Runtime problem in RH7

    Thanks,
    That worked. it was pointing to some libGL.1.2.030300 witch is part of Meas I guess oh well, thanks once more I had been banging my head agenst the wall all weekend with this one. it is allweas somthing simple that you over look.

Similar Threads

  1. runtime error
    By misulin in forum OpenCL
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2010, 04:48 AM
  2. Fedora Core 3, OpenGL, SDL runtime problem
    By jmg in forum OpenGL: Linux
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2004, 05:25 PM
  3. cg runtime + ogl
    By imported_ryan in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2003, 11:20 PM
  4. CG Runtime and ATI
    By azcoder in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2003, 12:33 AM
  5. an odd runtime problem
    By cargo2k in forum OpenGL: Linux
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2002, 08:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean