Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with #ifdef in GLSL

  1. #1
    Member Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    45

    Problem with #ifdef in GLSL

    Hi! I'm having some very strange bug with GLSL..

    i do, in a certain piece of code (works in all others)

    #define SOMETHING

    #ifdef SOMETHING

    blabla
    #else
    bleble
    #endif

    but blabla is never compiled, bleble is compiled instead.
    Is there any reason this may be happening? is there a limit on #defines on a shader source? or a known bug in nvidia gl driver?

  2. #2
    Member Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    45

    Re: Problem with #ifdef in GLSL

    seems it was a driver bug, newer version fixed it.

Similar Threads

  1. GLSL problem
    By CZerta in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2013, 11:41 AM
  2. Problem with for-loops in PS2.0 and PS3.0 in GLSL
    By big_daddy in forum OpenGL: GLSL
    Replies: 8
    Last Post: 06-15-2011, 01:25 AM
  3. Odd GLSL Problem
    By elFarto in forum OpenGL: Advanced Coding
    Replies: 9
    Last Post: 10-28-2006, 05:43 AM
  4. Problem with Ati and GLSL
    By Alessandro_dup1 in forum OpenGL: GLSL
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2005, 07:31 AM
  5. #ifdef __cplusplus
    By ARES in forum OpenGL: Basic Coding
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2002, 07:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean