Hello.

I'm working on some graphical application and i got an GL_INVALID_OPERATION after glPopAttrib(). Please see this log i've made with GLIntercept.

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" />]<div style="display: none;">
Code :
/* tons of wglGetProcAddress* */
wglGetProcAddress("glEndOcclusionQueryNV")=087C9B10 
wglGetProcAddress("glBeginTransformFeedbackN...")=087C9ED0 
wglGetProcAddress("glEndTransformFeedbackNV")=087C9F00 
glPushAttrib(GL_VIEWPORT_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPopAttrib()
glPopAttrib() glGetError() = GL_INVALID_OPERATION # <---- THIS
glPopAttrib()
glPushAttrib(GL_VIEWPORT_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPopAttrib()
glPushAttrib(GL_POINT_BIT | GL_LINE_BIT | GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPopAttrib()
glPopAttrib()
glPopAttrib()
glPushAttrib(GL_VIEWPORT_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPushAttrib(GL_COLOR_BUFFER_BIT)
glPopAttrib()
glPopAttrib()
glPopAttrib()
/* and so on */
[/QUOTE]</div>

No glBegin/glEnd callings are made before error-causeing glPopAttrib(). (I used findstr commad to filter the log, all glBegin/glEnd go after).

The error appears only once, no such (or others) error appers again during the code execution. I have an suspicion that i should call some function before glPushAttrib(GL_VIEWPORT_BIT) or something.

My config is: win7,
GL_VERSION : 3.3.0
GL_VENDOR : "NVIDIA Corporation"
GL_RENDERER: "GeForce GTS 250/PCI/SSE2"

driver version 280.26

Thank you.