this is how my context made :
(WNDCLASSE and RegisterClassE should end with "X", but forum is intolerate to winapi names (that contain "S E X") and block's them)
Code :
bool InitializeContext(HWND& hwnd, HDC& dc, HGLRC& wglcontext)
{
  LPCWSTR myclass = L"local_wnd_context_";
 
  WNDCLASSE wndclass =
  {
    sizeof(WNDCLASSE),
    CS_OWNDC,
    WndProc,
    0, 0,
    GetModuleHandle(0),
    LoadIcon(0,IDI_APPLICATION),
    LoadCursor(0,IDC_ARROW),
    HBRUSH(COLOR_WINDOW + 1),
    0,
    myclass,
    LoadIcon(0,IDI_APPLICATION)
  };
 
  if (RegisterClassE(&wndclass))
  {
    hwnd = CreateWindowEx
    (
        0,
        myclass,
        L"title",
        WS_OVERLAPPEDWINDOW,
        CW_USEDEFAULT,
        CW_USEDEFAULT,
        CW_USEDEFAULT,
        CW_USEDEFAULT,
        0,
        0,
        GetModuleHandle(0),
        0
    );
 
    if (hwnd)
    {
      ShowWindow(hwnd, SW_SHOWDEFAULT);
 
      PIXELFORMATDESCRIPTOR pfd =
      {
        sizeof(PIXELFORMATDESCRIPTOR),
        1,
        PFD_DOUBLEBUFFER | PFD_SUPPORT_OPENGL | PFD_DRAW_TO_WINDOW ,    //Flags
        PFD_TYPE_RGBA,            //The kind of framebuffer. RGBA or palette.
        32,                        //Colordepth of the framebuffer.
        0, 0, 0, 0, 0, 0,
        0,
        0,
        0,
        0, 0, 0, 0,
        24,                        //Number of bits for the depthbuffer
        8,                        //Number of bits for the stencilbuffer
        0,                        //Number of Aux buffers in the framebuffer.
        PFD_MAIN_PLANE,
        0,
        0, 0, 0
      };
 
      dc = GetDC(hwnd);
      int pixelFormat = ChoosePixelFormat(dc, &pfd);
 
      if (SetPixelFormat(dc, pixelFormat, &pfd))
      {
        wglcontext = wglCreateContext(dc);
        std::cout << wglMakeCurrent(dc, wglcontext) << "\n";
        return true;
      }
    }
  }
 
  return false;
}

And, sometimes, context created like this may cause exceptions for any function (for example, glGetGraphicsResetStatus, other SwapBuffers or wglGetCurrentDC) called after SwapBuffers, at location with following call stack (gDebugger GL):
Code :
OpenAdapter10_2 - igd10iumd64.dll
OpenAdapter10_2 - igd10iumd64.dll
OpenAdapter10_2 - igd10iumd64.dll
OpenAdapter10_2 - igd10iumd64.dll
DrvPresentBuffers - nvoglv64.DLL
DrvPresentBuffers - nvoglv64.DLL
DrvPresentBuffers - nvoglv64.DLL
DrvPresentBuffers - nvoglv64.DLL
DrvPresentBuffers - nvoglv64.DLL
BaseThreadInitThunk - KERNEL32.DLL
So, the main question is "what's the reason and how to fix it"?
I tried also to make context via wglCreateContextAttribsARB, but result is the same.