Results 1 to 5 of 5

Thread: Vulkan Forum seems to be behind

  1. #1
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    12

    Vulkan Forum seems to be behind

    Hi All,

    This might be an issue at my end, but I only seem to be able to see Vulkan forum posts up to mid Feb. And I am sure I have personally posted on a thread about multiple GPUs this month.

    Can anybody confirm they can see posts from this month?

    Thanks

  2. #2
    Senior Member OpenGL Lord
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6,674
    I think you mean mid-January. With the exception of this post, all of the posts from January 15th to today are gone. This wasn't the most active forum, but I do recall several posts made here in that time.

  3. #3
    Administrator Regular Contributor khronos's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Montreal
    Posts
    349


    Yours truly over here screwed up. We are missing a total of 10 topics and I believe 1 user. I have the data locally here and will see if I can manually get it back to the forums.

  4. #4
    Administrator Regular Contributor khronos's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Montreal
    Posts
    349
    Yours truly has fixed their mistake... for the most part. Posts are back online.

  5. #5
    Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    12
    Thank you, yours truly.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Proudly hosted by Digital Ocean