Results 1 to 2 of 2

Thread: Running openCL on CPU

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012

    Running openCL on CPU


    I have a set of kernels currently running on GPU, and do I simply set "CL_DEVICE_TYPE_CPU" in both "clGetDeviceIDs" and "clCreateContextFromType" if I want to run it in CPU? I'm running on the intel platform.


  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012

    Re: Running openCL on CPU

    You need to have Intel OpenCL installed.

    Open this link: ... opencl-sdk
    On the right side you'll see "OpenCL* CPU Only Runtime 2012" - click it, and it should install the SDK.

Similar Threads

  1. running on GPU but not on CPU
    By prince in forum OpenCL
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-2012, 02:13 AM
  2. Problem with code running on CPU
    By santtt in forum OpenCL
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2010, 07:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Proudly hosted by Digital Ocean